Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

MČR mužů už za týden - přijďte na Boby!

Přesně za týden, v úterý 7. února 2006 v 15,00 zahájí mezinárodní rozhodčí a jihomoravská osobnost století František Blatný mistrovství České republiky mužů, které se vrací do Brna po více než 10 letech. Reprezentační prostory Bobycentra jsou tentokrát připraveny nejen pro hráče, ale i pro diváky, V.I.P. hosty a novináře. Přijďte také! Nejlépe už v pondělí 6. února na slavnostní zahájení, jehož součástí bude simultánka s Davidem Navarou, tisková konference a oficiální losování s cimbálovou muzikou, ochutnávkou vína a dvěma unikátními exhibičními bleskovými partiemi Davida Navary a Tomáše Poláka proti Lukáši Kuchynkovi a Anně Bálkové.

Po tiskové konferenci si můžete nechat podepsat plakát nebo obálku MČR od účastníků turnaje, během losování blíže poznáte špičkové české hráče, jejich úspěchy i cíle do budoucna. Jsou prázdniny, pokud Vaši mladí šachoví svěřenci nebudou na horách, přiveďte je také, ať poznají atmosféru šachových soutěží na nejvyšší úrovni.

Pod taktovkou Petra Zálešáka z Prušánek budou všechny partie snímány technikou DGT, on-line přenášeny na webovou stránku mistrovství a na plátna v prostorách Bobycentra. IM Lukáš Klíma, IM Petr Pisk, případně další zkušení a pohotoví komentátoři seznámí diváky nejen s průběhem partií, ale i se zajímavostmi z průběhu a zákulisí této vrcholné domácí akce.

Veškeré informace naleznete na webové stránce MČR, kde si můžete už nyní vsadit na vítěze turnaje a vyhrát digitální hodiny DGT 2000. V průběhu turnaje můžete hlasovat pro nejlepší partii mistrovství a vyhrát šachovou knihu.

Přijděte, nebudete litovat!

V příloze naleznete stručný program mistrovství s předběžným, přehledem o hostech slavnostního zahájení i V.I.P. turnaje. Úplný přehled sponzorů a příznivců MČR naleznete v programové brožuře vydané k zahájení MČR. Od středy by se na vybraných výlepových plochách v Brně měly objevit plakáty MČR.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 31.01.2006 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009