Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Brněnské rozblicávání před úterním finále

Tradičně ihned po bleskovém přeboru družstev následuje v Brně soutěž jednotlivců. Ve čtvrteční kvalifikaci před úterním finále měli nejrychlejší ruku a nejlepší postřeh Slavomír Sremaňák a Milan Kratochvíl z Lokomotivy, kteří vyhráli své šestnáctičlenné kvalifikační skupiny shodným ziskem 12 bodů z 15 partií.

S výsledkovou i postupovou tabulkou nás seznámí Jan Kalendovský v příloze, na webu výsledky nenajdete. Kdeže jsou ty dávné krásné časy, kdy - samozřejmě hlavně v rapidech, u blesku na to nikdy nebyl čas - měl rozhodčí na stole nebo na nástěnce velkou postupovou tabulku, do níž připisoval aktuální bodové zisky, vedoucí hráče odměňoval jinou barvou číslic nebo orámováním jejich kolonky a účastníci i diváci věděli o vývoji turnaje více než ze všech výsledkových listin vyjíždějících dnes z počítače...

Podrobná zpráva nás určitě čeká i z úterního finále, protože se do něj po "rozstřelu" kvalifikoval i náš zpravodaj Jan Kalendovský. O lišáckém převedení tohoto rozstřelu ze šachového do slovního souboje, v němž šance literáta samozřejmě prudce vzrostly, si přečtěte v příloze.

Ale boží mlýny přece jenom melou. Vzpomínáte na mat pěšcem, který minulé úterý Janu Kalendovskému nedal Martin Hyrš? Tentokrát Neklan Vyskočil nezaváhal a když si Jan Kalendovský pokryl hrozící mat na f2

dámou 1. Dd4, dostal ho tahem 1. ... g2 mat!

Otevřte si přílohu!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 25.05.2013 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009