Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

V Brně schůzovala krajská komise mládeže

V sobotu 22. září proběhla schůze Komise mládeže Jihomoravského šachového svazu. Účastníci zasedli v klubovně Lokomotivy Brno po losovacích schůzích krajských soutěží, aby projednali aktuální problémy mládežnického šachu v našem kraji.

 

A protože komise mládeže z úsporných časových i finančních důvodů schůzuje jen jednou ročně, rozhodně bylo o čem jednat. S hlasovacím právem se schůze zúčastnil autor tohoto článku a pět zástupců okresních šachových svazů, schůzi stejně jako loni neobeslaly jen okresy Blansko a Břeclav. S hlasem poradním se naopak jednání mohl účastnit každý člen JmŠS a mnozí vedoucí mládežnických oddílů toho jaksepatří využili, aby přímo na místě mohli vstupovat do diskuse a svými argumenty ovlivňovat přijatá usnesení.

 

Důležitým bodem bylo schválení principů fungování krajského tréninkového centra mládeže, podle kterého bude rozdělena dotace ze ŠSČR ve výši 50.000,- Kč. Dotace musí být vyúčtována 30.10.2012. K tomuto tématu bude v neděli na tomto webu uveřejněn samostatný článek.

 

Zápis jednání přikládáme v příloze, jeho poměrně důležitou součástí je potom schválený termínový kalendář. (republikové akce jsou vyznačeny modře, krajské akce pak černě). Viz příloha.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal Miroslav Hurta dne 29.09.2012 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009