Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Pětapadesátým bleskovým přeborníkem Brna Lokomotiva

Pětapadesáté polokulatiny oslavil v úterý přebor Brna družstev v bleskové hře - a to ještě nepočítáme ročníky hrané za první republiky a protektorátu! Po loňském dvojnásobném úspěchu A a B družstev Durasu slavila letos titul Lokomotiva.

Obálka, diplom, hluboká úklona předsedy Lokomotivy Jiřího Vachka, škrabkání pod krkem emeritního předsedy Městského svazu v Brně Jaromíra Nováka a závistivý pohled kapitána konkurenčního Durasu Brno IM Neklana Vyskočila - komu by na tváři nezářil úsměv...

Lokomotiva si téměř navlas stejně zopakovala velikonoční úspěch na přeboru kraje. Tentokrát ji táhl především lídr a úřadující individuální bleskový přeborník Brna Karel Kratochvíl (10,5/12).

Ve čtvrtek pokračoval brněnský blicařský týden kvalifikačními skupinami pro přebor Brna jednotlivců a vyvrcholí finálovými souboji příští úterý posledního května.

Na další obrázky ze soutěže družstev se můžete podívat zde, z kvalifikace jednotlivců zde. Pokud Vás zajímá přehled vítězů předchozích padesáti ročníků družstev, najdete jej na konci přilohy předpředloňského článku.

Jelikož se obou soutěží zúčastnil i náš dvorní zpravodaj Jan Kalendovský, můžete si v příloze prohlédnout nejen kompletní tabulky, ale i přečíst pár postřehů a přehrát pár partií. Ovšem ... ehm ... mno, pokud máte kvalifikaci rozhodčího nebo jste skončili těsně před branami finále, snad si raději přečtěte jiný článek nebo se alespoň nedíveje na poslední "rozhodující" partii našeho zpravodaje...

Ale na druhé straně, pokud neodoláte a přece jen se podíváte, jste na šachovém zpravodajství tak trochu závislí a jistě pochopíte, že v zájmu "akreditace" osvědčeného novináře ve finále soutěže je občas třeba přimhouřit jedno očko...

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 27.05.2011 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009