Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Silvestrovský Radilův memoriál s velmistry

Oblíbený bleskový memoriál dlouholetého předsedy Lokomotivy Brno Karla Radila je od nepaměti silvestrovskou součástí memoriálu mnohonásobného přeborníka Brna Viléma Olexy - i letos se k blicařské oslavě konce roku sešlo přes 50 účastníků a vlastně to byl jeden z nejlépe obsazených brněnských blicáků roku 2010.

K velmistru Petru Veličkovi a velmistryni Evě Kulované přiřaďme sedmého hráče nedávného MČR v blesku a úřadujícího krajského přeborníka FM Miroslava Jurku, jeho předchůdce IM Neklana Vyskočila a spoluhráče z loňského extraligového týmu Durasu Petra Skácelíka a máme sestavu, v jaké se ostatní dvacítce hráčů s ratingem přes 2000 mohlo o úspěchu jen zdát.

Výsledky najdete zde

Suché výsledky nám v příloze příjemně zvlhčí Jan Kalendovský, nejprve becherem a rumem (byl přece Silvestr ) a poté i několika partiemi z vlastní produkce a popisem zážitků skličujících - kterak musel partie s brněnskými mládežníky zachraňovat věčným šachem i příjemných - jak např. chytře nakoupil monografii o šachových zahájeních za cizí bechery nebo jak porazil na čas známého ligového borce Martina Beila, který mezitím postával na chodbě a tvrdil, že je Pavel Kubát.

Pokud chcete vědět, jak to bylo doopravdy, přečtěte si přílohu!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 01.01.2011 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009