Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Bratrovražedný souboj

Brněnské Lokomotivy s pořadovými písmenky E a F si na losování krajského přeboru s pořadovým číslem II a pořadovou značkou B nezabukovaly své pořadí předem a tak jim los stanovil vzájemné utkání až na konec soutěže.

Pravidla pochopitelně brání tomu, aby ke konci závodu mohla jedna lokálka popostrčit druhou nebo ji naopak vzít do vleku a tak k lokální srážce došlo už toto úterý. Oba mančaftfírové přivedli do depa na Stankově slušné osádky, ovšem novější model Lokomotivy se značkou F přece jen postrádal více svých mladých, ale už těžko postradatelných opor (Jirka Musil, Radek Šťastný, Honza Novotný...). Zkušeným borcům jedoucím v lokálce E tak nedalo velkou práci vyhrát o autobus s konečným součtem 6,5 : 1,5.

Jan Kalendovský měl v úterý čerstvě dobité baterky (a to nikoliv v přeneseném smyslu slova) a tak nás hezky za čestva může seznámit s průběhem partií i občas pikantních kuloárních událostí.

Přečtěte si v příloze!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 20.10.2010 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009