Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Miroslav Jurka vítězí U Pásků. Naposled...

Kdo nebyl ve dvaceti krásný, ve třiceti silný, ve čtyřiceti moudrý a v padesáti bohatý, tak už nikdy nebude - staré rčení bychom si mohli parafrázovat na Kdo si nezahrál do května letošního roku bleskovku U Pásků - tak už si ji nikdy nezahraje."

Jako blesk z čistého nebe přináší Jan Kalendovský v příloze šokující zvěst, že nekonečný seriál skončil 136. dílem v tuto prvomájovou sobotu.

Zpočátku tomu ještě nic nenasvědčovalo. Počtem prostřední, ale kvalitou startovního pole prvotřídní květnový díl vyhrál FM Miroslav Jurka a že byl svátek práce, pokračovali někteří nadšenci v práci s figurkami a půllitry ještě v dalších šesti turnajích.

Zachovala se dokonce i jedna partie celkového vítěze, kterou si můžete přehrát v příloze a případně se nechat Janem Kalendovským pozvat i ke vzpomínkám Mirka Jurky vycházejícím na webu Durasu.

Tak plynul den i večer v obvyklých šachových radovánkách, až jako borec nakonec přistoupil k Janu Kalendovskému bratr majitele restaurace s Jobovou zvěstí, "Že si máme šachové propriety odvézt, neboť provoz této restaurace na Hybešově ulici končí..."

Přečtěte si v příloze.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 03.05.2010 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009