Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Remíza na Vinohradech

Titulek článku by si nezasvěcený pozorovatel mohl vysvětlit jako zprávu o bitvě vinařů sklízejících ledové víno se špačky, ale místním šachistům je jasné, že dějištěm přiložené reportáže bude klubovna TJ Vinohrady obklopená nikoliv menším vinohradem se 150 hlavami, ale pořádným sídlištěm se 150 panelovými velikány.

Tato klubovna je v posledních letech známa i jako místo poměrně intenzívního pěstování tzv. "devětsetšedesátek", o čemž se můžete přesvědčit např. zde.

Ale vraťme se k oné remíze, kterou zde v neděli zaznamenali bystrčtí Olejáři v krajském přeboru II/B. Jan Kalendovský nám šlágr kola (souboj prvního s třetím) přiblíží, jak je jeho zvykem, i s partiemi, diagramy, postřehy z kuloárů a ozvěnami dalších šachových sešlostí, o kterých se jinde určitě nedočtete. Dokonce se mu podařilo zrekonstruovat i partie, které jejich nešťastní autoři skartovali v obavě z vláčení šachovým bulvárem za své bídné výkony - tak je prosím za ně nekritizujte, až je uvidíte...

Otevřte si přílohu!

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 20.01.2010 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009