Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Rosťu Obrdlíka si v Hodonicích připomnělo 70 šachistů

Dlouhých 10 let uplynulo od předčasného úmrtí († 13.11.1999, dnes by mu bylo kulatých 50let) předního znojemského hráče a nepřekonatelného organizátora Rosti Obrdlíka a přesto je jeho památka stále živá - jako by tu byl ještě včera.

V sobotu 2. ledna přijelo na pozvání agilního pořadatele Františka Šimíka oslavit jeho památku do kulturního domu v Hodonicích 70 hráčů. Výsledky najdete v příloze.

Jedním z hostů turnaje byl i Peter Mego a tak najdeme zprávu o turnaji už od sobotního večera na nejaktuálnějším česko-slovenském serveru Šachové správy. Kromě výsledků a fotografií tam najdete i několik krátkých videí, např. to, které rozhodlo o prvním místě.

David Holemář se na snímku trochu kasá, ale nakonec uvidíme, že o osudu partie s Pepou Kratochvílem rozhodla celkem průhledná taktika, ovšem ve vrcholné časovce, kde David svou vynalézavostí občas udolá i velmistra .

Desítky fotografií najdete zde. Stručnou zprávu přidal ředitel turnaje: "V sobotu 2. ledna 2010 uspořádal šachový oddíl TJ Hodonice v sále KD Hodonice šachový turnaj - memoriál Rostislava Obrdlíka. 70 účastníků z celé republiky svedlo nelítostné souboje v sedmi partiích na 15 minut. Vítězem se stal David Holemář z ŠK Bystrc Oilers před Janem Dočekalem ze SPGŠ Znojmo a Josefem Kratochvílem z týmu ŠK Caissa Třebíč. Nejlepším domácím účastníkem se stal Petr Šimík na 26. místě. Ceny nejlepším předával starosta obce Hodonice František Houšť."

Soubor ke stažení: [txt]

přidal David Ciprys dne 03.01.2010 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009