Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Hattrick Jana Kalendovského v Brně a Boršicích

Prodloužený Svatováclavský víkend byl nabitý událostmi a zážitky tak, že by je neodvezlo ani pověstných stodvacet párů volů vypravovaných pravidelně svatým Václavem do Němec - ojedinělý hattrick účastí na třech velkých turnajích ve třech dnech zaznamenal Jan Kalendovský a ze svého kouzelnického klobouku (hat = klobouk, trick = trik) plného šachových fejetonů vytáhl krásně odsýpající vyprávění, které sice nezačíná zrovna optimisticky "... si nepamatuji NIC" (což po burčákových hodech v Boršicích není nic divného ), ale následujících 9 stran příhod, kuriozit, zajímavých setkání i partií nás přesvědčí o přesném opaku.

Selanka před klubovnou je neopakovatelným tržištěm informací, kde náš zpravodaj ve vínovém roláku nakupuje nejraději...

Výsledky Memoriálu Oldřicha Šípka najdete zde

Klubovna na Staňkově ulici velmi svědčí Stanislavu Staňkovi, který pondělní turnaj končil na první desce proti samotnému mistrovi Bernáškovi.

Na posledním dnešním snímku mrkněme na první 3 nasazené - IM Bernáška, FM Vyskočila a GM Veličku a už se konečně nechejme unášet vyprávěním Jana Kalendovského, které by se dalo se starobylostí příslušející svátku tisícileté české státnosti nazvat Z Brna do Boršic a zpět aneb co viděl a slyšel šachový kronikář na třech Svatováclavských turnajích a zapsal pro současníky i potomky písmem lehkým až lehkovážným, leč zaručeně pravdivým, Amen.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 01.10.2009 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009