Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Událostí dneška v Přeboru JmŠS bude souboj dvou hlavních favoritů Jurka - Urbanec.

Souboj 1. a 3. nasazeného Miroslava Jurky a Ladislava Urbance bude dnes hlavní událostí 4. kola Přeboru JmŠS. Ve včerejším 3. kole Urbanec porazil Lamsera a zůstal tak jediným stoprocentním hráčem v turnaji. Ve skupince 2,5 bodových zůstali po vzájemné remíze oddíloví kolegové z ŠK Hustopeče Luboš Kuchynka a Ivan Markovič společně s Ondřejem Nepomuckým. Jeho soupeř Pestov byl sice nasazen až na 79. místě, ale to jen proto, že FIDE k 1.7.2004 vyřadila Rusko z ELO listiny. Poslední ELO měl Pestov 2364, takže remíza je úspěchem našeho hráče. Vítězstvími se na 2,5 dotáhli Miroslav Jurka a Jiří Mališ.
V ženách Štěpánka Adámková dohnala výhrou Annu Bálkovou - obě mají zatím slušných 50%. Mezi juniory vede stále Martin Nový (2,0), v dorostenecké kategorii konečně vyhrál Tomáš Mudra a společně s Radkem Šťastným a Annou Bálkovou mají 1,5 bodu.
V OPENu B porazil zatím stoprocentní Pavel Kubíček Jaromíra Nováka a dnes se utká se stejně úspěšnou dámou se zvukomalebným jménem Dorota Rzepecka z Polska.
Veleúspěšný byl včerejšek pro naše barvy ve velmistrovském turnaji, kde Tomáš Polák vyhrál s Walkem a Radek Kalod s Černouškem. V dnešním kole změří Kalod síly s Petríkem a Polák s Černouškem.
V mistrovském turnaji A si Roman Chytílek a Petr Pisk vybrali ve vzájemné partii oddechový čas, zatímco Petr Skácelík prohrál s předposledním nasazeným Angličanem Colemanem. V turnaji B se zoufale nedaří Petru Buchníčkovi, který v partii s prvním nasazeným Arménem IM Arzumanianem zaznamenal už třetí nulu za sebou. David Holemář a Neklan Vyskočil hráli mezi sebou a partie skončila podle očekávání remízou.
Další kolo začíná dnes v 15,30 hodin, výsledky a průběžné pořadí lze aktuálně sledovat na stránkách ŠK Duras.
Na přiloženém snímku je převaha bílého Pavla Kubíčka nad Jaromírem Novákem na první šachovnici OPENu B patrná už z prvního pohledu na oba hráče.

Soubor ke stažení: [JPG]

přidal David Ciprys dne 06.07.2004 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009