Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Turnaj Slávka Sládka

Vláďovi Sládkovi je co závidět - postup s ŠK 64 do 2. ligy, přítelkyni se skromným titulem mezinárodní velmistryně a k tomu ještě vlastní turnaj! Ten uspořádal vždy dobře naladěný čerstvý třicátník v klubovně svého mateřského klubu na Zámečnické včera v podvečer.

Že byl přítomen i náš zpravodaj Jan Kalendovský, dozvíme se, kromě tabulek a partiových ukázek, že víno teklo proudy, chlebíčky nosila hostům samotná paní velmistryně (kde si zahrajete turnaj s velmistrovskou obsluhou) a k úplnému štěstí chyběla už jen krabička, v níž by se daly domů odnést zbývající slané tyčinky a krekery...

Vlastní turnaj (nahoře sledujeme kvalifikační skupiny "U okna" a "U zdi") skončil vítězstvím holého krále Karla Kratochvíla nad dámou, střelcem a pěšcem Neklana Vyskočila (jak, to si přečtěte v příloze),

ale hlavní bylo posezení s přáteli, které pokračovalo po uzavření šachového zařízení na Zámečnické v jiných, ještě otevřených zařízeních v okolí.

Jan Kalendovský pro nás vybral pár kuriózních oslavencových partií z dávné i bližší minulosti, k nimž se hodí i dvě fotky z roku 2003 zaslané kamarády - horní je z Ostravského koníka, dolní z Bučovické arkády.

Na závěr popřejme Slávkovi hodně zdraví a dlouhá léta a můžeme se konečně mrknout do přílohy.

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 24.04.2009 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009