Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Ze Znojemska postupují Hodonice

Poslední březnovou neděli se uzavřou společně s KP I. i zbylé okresní přebory s výjimkou Městského přeboru v Brně končícího příští pátek.

O vítězství MKS Vyškov C na Vyškovsku už jsme referovali, vítězství Sokola Rudice C na Blanensku jsme mohli tradičně sledovat jen ze stránek ŠSČR, stejně jako postup KME DDM Kuřim C na Brně venkově. O vítězství ŠK Hodonín B na Hodonínsku nám referoval už v předstihu Petr Galuška, předstiženi nemohou být ani Slavoj Velké Pavlovice B na Břeclavsku (odkazy zde a zde) a Lokomotiva Brno I v Brně městě.

Jediným okresním přeborníkem s písmenem A u názvu družstva je tým TJ Hodonice na Znojemsku, kde vedoucí soutěže Zdeněk Kavan (vpravo) právě dekoruje nejlepšího hráče Hodonic a celé soutěže Romana Matulu .

Jistě jste odhalili malou mediální mystifikaci , ve skutečnosti blahopřeje Roman Matula Zdeňku Kavanovi k vítězství na Openu Hodonice, ale jinak je vše pravda pravdoucí , jak se můžete dočíst v přiložené závěrečné zprávě soutěže.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 28.03.2009 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009