Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Od Hodonína k Páskům

S veselou neišla tuto neděli od Hodonína Marína, ale Lokomotiva Brno F po vysokém vítězství 6½ : 1½ nad před pár lety ještě druholigovým týmem ŠK Hodonín a zamířila si to kam jinam než k Páskům...

Podání Jana Kalendovského v příloze si můžete srovnat s bezprostředními zážitky Jiřího Myšulky vidícího utkání z druhé strany stolu hodonínského Sportklubu u Zimního stadionu druholigových hokejových "Drtičů". Pár pěkných fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout zde.

Domácí vynechali duo složené ze svého lídra Michala Provazníka (2154) a jeho tatínka Ivana, kdysi rovněž předního hráče Hodonína a širokého okolí, čímž hosté z Brna získali papírovou převahu na všech prknech kromě prvního.

Tam ovšem šéf místního klubu a celého šachového Hodonínska Petr Trávníček v přemíře snahy vyhrát za každou cenu nakonec podlehl kapitánovi hostí Michalu Šípkovi a utkání nemohlo skončit jinak než debaklem domácích.

Úspěch rodiny Šípkovic doplnil Michalův starší bratr Oldřich, který rozdrtil kapitána "Ruky v másle" (na snímku v odkaze ho vidíme uprostřed s pohárem) Filipa Taptiče.

Náš zpravodaj Jan Kalendovský zapůlil rozhodující plichtu na 4½ a tak mohl odpoledne spokojeně U Pásků zaznamenávat hosty trousící se do místního "šachového" lokálu ze všech možných i nemožných míst od Pardubic (Bohemia Pardubice - Pila Ořechov ve 2. lize D) přes Hrušovany nad Jevišovkou až po Podhradní Lhotu.

Úplně na konci najdete ještě kromě dvou pěkných leč obtížných studií tabulku sobotního 119. dílu bleskového seriálu "První sobota U Pásků", která se nám málem nevešla na stránku, a to ještě nebyli přijati všichni, protože se nedostávalo souprav a hodin...

Čtěte v příloze.

Soubor ke stažení: [doc]

přidal David Ciprys dne 09.12.2008 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009