Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Představuje se Adam Dvořák

Že žádného Adama Dvořáka neznáte? To je více než pravděpodobné, pokud jste jeho jméno nezahlédli v předchozím článku o včera skončeném Mistrovství Moravy a Slezska mládeže. Stojí tam o něm, že jedinou medaili pro jižní Moravu vybojoval "překvapivě, ale zaslouženě".

Po přečtení přiloženého článku Zdeňka Závodného s rozborem Adamovy partie ze 6. kola bude asi nutné slovo "překvapivě" vynechat a slovo "zaslouženě" podtrhnout. Kdo se trochu vyzná v šachu desetiletých (v tomto případě ještě ani ne devítiletých) dětí, musí uznat, že teoretická exhibice do 10. tahu, vzorná centralizace i za cenu malé materiální újmy a po oboustranně neuspořádané střední hře i malá kombinace s takřka vzorovým uplatněním získané převahy svědčí o poctivé trenérské přípravě a nepochybném talentu.

Stříbrného medailistu Mistrovství Moravy Adama Dvořáka (v listopadu mu bude 9 let) vidíte na snímku vpravo, zleva na něj královským gambitem vystartoval bronzový František Mrkus ze Starého Města, který letos na jaře slavil teprve své 7. narozeniny. Partii s Dominikem Kulou z Frýdku-Místku si prohlédněte v příloze. 

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 29.10.2007 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009