Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Znojemskou královnu ovládla rodina Foisor

Rumunská šachová rodina Foisorových ovládla letošní Znojemskou královnu i královničku probíhající souběžně s Pohárem ŠSČR v rapidu a MČR družstev v blesku ve znojemském Louckém klášteře.

Hlava rodiny WGM Cristina Adela Foisor na dolním snímku vlevo je letošní suverénní Královnou, WIM Sabina-Francesca Foisor (vpravo)

skončila čtvrtá a nejmladší Veronica Foisor (na snímku zleva ředitel soutěže Josef Lahodný, druhá Gabriela Cazacu z Moldávie, vítězka Foisor, třetí Karolína Pokorná z Tábora a nejmladší účastnice Martina Štěpničková z Břeclavi, v pozadí senátor Milan Špaček a rozhodčí Antonín Svoboda)

si oblékla šerpu Znojemské královničky.

V originálním klášterním prostředí přeměněném na vinotéku a obrazovou galerii s obřími plátny tyčícími se nad účastnicemi do několikametrových výšin (např. zde nad Hanou Modrovou z Prahy)

se nejvíce z českých hráček dařilo mnohonásobné medailistce a vítězce Královny WIM Olze Sikorové (vpravo, vlevo nejlepší jihomoravská hráčka Radka Slepánková z Vyškova).

Až třetí příšla do cíle hlavní favoritka WGM Jana Jacková (vpravo, vlevo Anna Bálková).

Skvělou formu předvedla 5. místem Kateřina Němcová z Prahy (vpravo, vlevo Jana Sochorová),

která v poslední době kráčí od úspěchu k úspěchu a ve svých 17 letech je největší nadějí české ženské reprezentace.

Ke Znojemské královně - tradičně nejpohodovějšímu a nejpohostinnějšímu českému turnaji - neodmyslitelně patří něco dobrého k zakousnutí

k pohárku jiskřivého moravského vína, večerní bleskový turnaj, který je více společenskou než sportovní událostí a spousta dalších drobností (jako je třeba volba Miss Znojemská královna, kterou se opět stala Iva Čuprová z Vyškova), jaké nalezneme těžko někde jinde než ve Znojmě. Hlavním motorem této pohostinnosti je v současnosti Ing. Anna Adámková, jejíž Bílý sklep se rozhodně vyplatí navštívit alespoň virtuálně na internetu.

Kompletní výsledky, naleznete v příloze a samozřejmě i na webu pořadatele.

Soubor ke stažení: [XLS]

přidal David Ciprys dne 06.05.2007 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009