Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis souboru ke stažení

Šachový týdeník - čtení pro každého na 7 dní

Přesně na Štědrý den 24. prosince vyšlo nulté číslo Šachového týdeníku, ambiciózního projektu z dílny jednatele Pražské šachové společnosti Pavla Matochy a šéfredaktora internetového serveru ChessLady Václava Pecha (mezi řečí Pražáka z Vyškova).

Nulté číslo je skvělým čtením na celý týden, právě takový informační zdroj - současně populární i vysoce odborný, čtivý i aktuální - v šachové nabídce chyběl. Zdaleka ne všichni šachisté jsou nenasytnými cestovateli po všech možných internetových stránkách a milovníky čtení z obrazovky. Šachový týdeník je vlastně klasický časopis v profesionální sazbě, který se může houpat na nástěnce v každé šachové klubovně.

Vydavatelům lze popřát jen jediné - vydržet. Kdo se někdy k podobnému úkolu uvázal, ví, jak je 1 týden proklatě krátká doba. Pavel Matocha však nepochybně ví, o co jde. Povoláním je redaktor (se zaměřením na politiku a energetiku) ekonomického týdeníku Euro - mimochodem pan šéfredaktor má z pohledu šachistů docela zajímavé jméno Lékó...

Zkuste se začíst do přílohy.

 

Soubor ke stažení: [pdf]

přidal David Ciprys dne 28.12.2006 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009