Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

David Ciprys | 30.06.2006 | sekce:Informace komisí
Poštorná vers. Veselí v televizi?

Dnes (tj. v pátek 30.6.2006) uvidíme od 21,00 na ČT4 premiéru 2. dílu magazínu "V šachu". Zpozornět by měli zejména trenéři a děti z Poštorné a Veselí. Dostanou se záběry z jejich slavného mače o poslední místo na MČR družstev mladších žáků do televize nebo je štáb nakonec vystřihl?

Bližší informace o pořadu lze nalézt na stránce ŠSČR. Pro ty, kteří ČT4 nechytají, je možná dobrou radou zamailovat do televize přání, aby se co nejrychleji rozjela webová stránka pořadu a dal se sledovat alespoň na internetu.

Posílat "pochvalné a děkovné" dopisy má v našem málo sebevědomém prostředí lehký nádech podlézavosti až patolízalství, ovšem boj o čas v televizi je nemilosrdný (a taky to něco stojí, uvědomili si jistě všichni, kdož předminulou neděli v poledne viděli přifrčet na MČR ve Stráži přenosový vůz ČT, z něhož vyskákali redaktor, kameraman a technik, natočili pár záběrů a rozhovorů a netrpělivě s technikou přešlapovali před pódiem v očekávání, kdy konečně začne vyhlášení výsledků, aby mohli vyrazit na další naplánovanou štaci).

Pokud nebudou diváci ani kladné ohlasy, osud pořadu může být po několika dílech zpečetěn.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009