Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Krolop Petr | 31.05.2016
Šachisti versus pokristi.

Těžko říci, zda byla dříve slepice a potom vejce, či naopak ? Nevím, zda je lepší, přitažlivější hrou poker než šachy, či naopak ? Netuším, zda byli na světě pokristi ještě před Kristem, či až po Kristu ? Byli lidé lepší před Kristem, nebo až po Kristu ?

Pokristi i šachisti jsou především čeládkou zvláštní, hodiny dřepící nad podivnou hrou, která naplňuje především je samotné.

A co ta pochybná svoboda slova ? K čemu je dobrá ? Snad jen k tomu, abychom, nazvali prezidenta ovarem a nechali tetelit svá pravicová srdéčka blahem, při pomyšlení, že nám ten ovar málem zeblil korunovační klenoty.

Svoboda slova je jen prázdný pojem, stejně prázdný a zbytečný jako je většina slov samotných.

Čapek nebo Nečapek ? Pavel Čapek je zřejmě již dávno neanonymní anonym. Zatímco, Nečapek je jen jakýsi trucující opozičník. Který z nich je tedy lepší, věhrohodnější ?

Ale, alespoň byla nějaká diskuze. Není nad to si dobře počíst !

Reklamy nemám rád a přímo je považuji za debilní. Snad právě proto mají v našem státě skvělou živnou půdu. Poker není reklama a co více, dokonce prý není debilní. Navíc, kdo si hraje, nezlobí !



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009