Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Krolop Petr | 28.11.2015
Re: Pohled z jiné strany.

Děkuji panu Chrzovi za jeho příspěvek z jiné strany, anebo spíše odjinud ! Pane Chrzi, docela jste to vtipně vystihl: ,,Nuda v diskusi. To asi znamená, že všichni u vás dělají svoji práci dobře." Jo, to je dost dobrý ! Slušná cena útěchy.

Na diskuzích, tedy i těch zdejších se dříve objevovala kritika dvojího druhu: Konstruktivní ( to je ta lepší, správná a jako vítaná) a destruktivní (ta je také dobrá). Destruktivní kritiku (jako) nemáme rádi, přesto je hojně vyhledávaná širokým okruhem čtenářů. Mnozí z nich se dokonce touto destruktivní kritikou cítí znechucení a dokonce pohoršeni. Leč, obojího je v životě i v šachu a především na tzv. diskuzích třeba. Pokud se rubrika s názvem diskuze ve skutečnosti stane jen jakousi vývěskou, kdy a kde se koná ten, či onen bleskový turnaj. Je to sice alespoň něco, ale jinak hodně málo. Já nevím, už je asi více než měsíc, kdy se zde někdo zajímal o výsledky školení rozhodčích. Vzhledem k tomu, že tu všichni dobře a hodně pracují, tak nikdo neměl čas na tento vcelku nezávadný dotaz reagovat, či snad odpovědět. Dost možná to bylo i tím, že se zmíněný tazatel zapomněl jaksi podepsat, což se spoustě lidem v dnešní době stává. Není čas. Ono to všechno bude tím prokletým časem. Lidé a šachisté stejně tak nemají čas diskutovat. Lidé si možná všeobecně nemají co říci, anebo si prostě nechtějí nic říkat. Protože jeden na druhého jaksi s... - nemá čas.

Vždyť už ani na těch zápasech v okresních soutěžích si člověk ani nepokecá. Honem - naposlední chvíli dorazit do hrací místnosti. Honem to nějak odehrát. Sakra to je hodin, to už je zase neděle v pr.. yč. Honem domů.

Tento můj příspěvek je samozřejmě zbytečnej, ale tak mně příšlo líto, kdyby jste se náhodou nedočkal toho svého Godota, tedy nejmenovaného zubaře, který Vám chodí schválit, či zkritizovat Váš příspěvek. Tak jsem alespoň zareagoval já. Stejně mě napadá, že ani pan MUDr Janda nám dlouho nic nenapsal.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009