Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Martin Macek | 26.02.2014
Zpráva o činnosti Okresního šachového svazu Hodonín

V podstatě se dá se vším co napsal Ing. Trávníček souhlasit. Co se týká práce s mládeží doplnil bych ještě, že mládežníky a děti mají také šachové oddíly Prušánky a Kyjov, kdy se svěřenci těchto oddílů pravidelně účastní turnajú převážně jen na okrese Hodonín, či přeboru škol. Tři hoši z ŠK Kyjov se také účastní okresních soutěží a dva pak Krajského přeboru mladšího dorostu. Jeden mládežník je i v ŠK Dubňany, který hostuje za náš klub - ŠK Vacenovice. Nějaké pokusy s mládeží byly i v jiných vesnických klubech, vše pak ztroskotá na tom, že se "málo kde najde obětavý blbec", který si vezme výuku a organizaci dětí na starost. A rodiče? Ti pak ztrácí zájem, protože šachům nerozumí. Člověk v produktivním věku nemá na práci s mládeží čas a člověk v důchovém věku zase nervy.
V minulosti byl také velmi aktivní p. Doxanský z již neexistujícího klubu Šardice. Nicméně hlavní "gró" drží v současné době ŠK Veselí nad Moravou a v patách má ŠK Vacenovice a Ratíškovice. Chtělo by to však zapojit do činnosti s mládeží hlavně okresní město, což vnímám jako chybějící článek. Díky aspoň panu Trávníčkovi za to, že dojíždí do Ratíškovic.
"Toš tak to na dědině prostě je. Velkoklubům konkurovat nemožem, ale snažíme sa aspoň ty děcka u šachů udržaet. A do Brna to máme daleko a ani teho času néni. :-) Ale včil tam pojedu s děckama na krajský přebor, tak snáť aj neaké výsledky budú". :-D



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009