Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Janda Zdeněk MUDr. | 07.10.2013
ad Janda,Pakosta

Zdravím jihomoravské diskutující a (snad) přátelé. Mám teď hodně práce (chvála Bohu za ni :-),tak reakce na níže uvedené příspěvky až teď:
1) myslím,že není potřeba odsuzovat \"konfliktní\" příspěvky. Proboha,proč? Nenachází se nejlepší řešení v konfliktech , kdy se vyříkává pro a proti? Z tohoto konfliktu se nachází nejlepší řešení,nebo nemám pravdu?
2) ad Továrek -v rychlosti se neorientuji mezi jun. a sen. (:-)). Ta kauza citovaná Rumburk -kdo jste u toho nebyl, těžko vysvětlovat , já to měl od pramene. Jinak situaci vnímá ani ne 18 hoch,jinak 55 letý účastník. Ten hlavní tragický aktér by na to nejraději zapomněl, a nešířil by se o tom, já mu ho (holt , jak je mým zvykem :-) připomenu. Sbírám tyto humorné historky , a když je příležitost,je o čem povídat. Je společnost,která mě , ktěmto historkám, vybízí :-)). Není to o tom,jak se , sem tam , pobavit? A s Pavlem Chrzem jsem v opozici. On mi vytýká,abych se do ničeho nemíchal a respektoval rčení : \"Jiný kraj,jiný mrav\". Ale on ten selský rozum , v každém kraji , funguje jinak?
3) zaujal mě příspěvek pana Kalendovského o Velké říjnové šachové rezoluci. Pane Kalendovský,život mě naučil (a dost tvrdým způsobem) , že každá mince má 2 strany, onen příslovečný rub,a neméně důležitý líc. Vy jste hezky nastínil ten rub. Ale já postrádám ten líc. Je škoda, že o tom nejde podrobněji podebatit u toho hádherně , chuťově skvělého , moravského vínečka.
Takže za 4) pokud to vyjde,vypraví se děčínská delegace (jsem ochoten to zasponzorovat) do JM kraje na GP v rapidu, zamluvíme si víkend (např. Bučovice,Hustopeče),a jsme ochotni prodiskutovat (s p.Kalendovským atd,kdo by měl náladu) problémy zde nastíněné . Možná,že se dobře ,a nekonfliktně pobavíme :-).
Dal jsem pokyn,aby po dlouhé době sem přispěl kamarád,kterého si velmi vážím, a který má zdravý selský rozum , a má ,k dané problematice , co říci. Popřejte mu sluchu. Všechny zdraví ZJ



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009