Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

David Hampel | 07.10.2013
Návrhy vítány, ale včas

Popravdě řečeno, o mnohých příspěvcích z poslední doby jsem si nebyl jistý, zda jsou míněny vážně. Myšlenky zajímavé se mísily s bizarními.

Ač se to nezdá, blíží se krajská Konference, kde by se o některých mohlo i hlasovat. Pokud vejde v platnost novela Občanského zákoníku (a zatím to tak vypadá), bude muset být program jednání připojen k pozvánce, a ta odeslána minimálně 30 dnů před Konferencí. Změny v programu na místě budou možné jen při 100% účasti oprávněných hlasujících. A to je u nás málo pravděpodobné.

Proto pokud někdo z diskutujících mínil své návrhy vážně, ať mi je zavčasu pošle. Ovšem nejen ideu, ale i provedení a výčet důsledků. Například zrušení rozhodčích v KPII - soutěž se bude hrát mimo Soutěžní řád - nebude započítána na ELO. Nebo zápočet KPII na FIDE ELO - co to bude stát a k jakým bude muset dojít změnám. Oblíbené téma: zrušení některého stupně soutěží - jaký bude nový stav - jak se k němu přejde ze stavu aktuálního.

Všem přeji, ať se jejich myšlenkám dostane možnosti prezentace, ale pozor - tentokrát s nimi přijít zavčasu.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009