Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Re: Janda, Pakosta

Ano, jun. Rozhodně nechci nikomu zamezovat v disku(s/z)i. Jen se mi nelíbí, když někdo diskutuje bezdůvodně útočně, hrubě a neomaleně. A pokud někdo pana Jandu \"utřel\" z týchž důvodů ve stejné době na jeho domáckém serveru, přišlo mi užitečné na to upozornit i jižní Moravu.
Přitom p. Janda má zajímavé názory a kdyby je prezentoval o něco věcněji, jistě by mu dopřálo sluchu více čtenářů.

Ale rád bych zejména něco napsal k těm KPII. Jižní Morava má sedm okresů, každý okresní přeborník musí mít možnost si zahrát vyšší soutěž a přitom není možné, aby sedm účastníků sestupovalo z jedné soutěže. Tedy existence nějaké soutěže mezi okresem a KPI je asi vhodná.
Nabízí se jedna změna, která by mohla vstoupit v platnost už od příští sezóny, aniž by tím mohl být někdo poškozen. Pokud se prostě nenajde 30 zájemců o 3 skupiny KPII, pak by místo umělého navyšování týmů o slabší družstva bylo vhodné snížit počet KPII na 2 skupiny, buď o 14 nebo o 12 účastnících. Z každé by sestupovaly 3 poslední týmy, plus ten horší z čtvrtých od konce, pokud by kartami nezamíchali sestupující z vyšších soutěží.
Mimochodem podobný problém řeší i v sousedním Rakousku, kde loni hrálo v Niederösterreich Landeslize jen 8 týmů.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009