Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Petr Bažant | 10.03.2013
Staré Město B a C

Dobrý den, jako dlouholetý člen ŠK Staré Město mohu říci, že Staré Město nemá zapotřebí \"ovlivňovat\" soutěž 2.ligy. K čemu? Cestovné příští rok (jak tu bylo naznačeno) => to je směšné. V počtu 8-10 družstev (+dorostenecké družstva), které ŠK má, je finančně úplně jedno jestli příští rok jedete do Napajedel či Vídně (ta tisícovka v rozpočtu oddílu je zanedbatelná).

Jedno je, ale jisté. NENÍ normální, že ŠK Staré Město hraje v nižším počtu hráčů. Proč má SMb a SMc zrovna letos problémy se sestavou na zápas? Je to způsobeno nečekaně velkým vytížením pracujících hráčů. Zaměstnání a rodina jsou na prvním místě, a ikdyž máte na soupisce 16členů -> tu osmičku neposkládáte.

SMb hrálo s Napajedly bohužel, taky v 7 => chtěly Napajedlům pomoci? Podle logiky co zde čtu, tak ne, protože SMb nakonec vyhrálo 4,5. Ale, kdyby prohrálo... ... K zápasu msBrno - SMb přijeli hosté v 6-ti a prohráli. Úmyslně? Ne! Prostě nešťastná souhra okolností.

Jsem pouhým zástupcem kapitána SMb a nevím co se dělo v posledním zápase SMc - Napajedla. Každopádně zní trošku ironicky, že poslední družstvo celé soutěže (které nevyhrálo ani jeden zápas) OVLIVNILO soutěž. Není přeci rozdíl, jestli SMc porazíte v 1kole nebo 10kole, všechny družstva, jenž nad SMc win = získala 3body. A že hráči nebojovali? Vytáhneme na ně samopaly a začnou... nebo jim dáme pětiletý distanc, aby měli o čem přemýšlet.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009