Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Papay Jindřich | 28.02.2012
Konference

Musím poděkovat za pěkně popsaný průběh konference Davidem. Opět jsem si zavzpomínal na boje s delegáty konference a jejich úpravama rozpočtu se slovy - na co rezervy - dejte tam to a tamhle to. Však na to máme rezervu. Nedivím se, že hospodaření nesedí. Protože co znám Marka, tak jeho účetnictví bylo, je a bude vždy rozdílné od skutečných čísel zadaných do normálních účetních systémů. A i jeho "nonšalantní" přednes pak dokáže řadu posluchačů přesvědčit o jeho pravdě. A líbí se mi, jak nový výbor dokázal ukočírovat konferenci nezařazením bodu diskuze :-). Jen tak "houšť". Co mají obyčejní delegáti kecat do řízení výkonného výboru, když tomu nerozumí! Podívejte se do minulosti. Mohli do toho "kecat" a konference končila velice pozdě.
A protože jsem optimista, věřím, že klepe na lepší časy v řízení šachového svazu. A moje doporučení na závěr? Proč z Marka neudělat hospodáře?
Přeji hezký den.



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009