Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Tom Rösner | 11.10.2009
Re:Re:Re...

Pro Davida Cipryse - pokud někdo používá MSOffice ve verzi pro studenty, aniž by studentem byl, používá ho pravděpodobně v rozporu s licencí a dopouští se tudíž počítačového pirátství. Byť produkt řádně zaplatil ;-) . Ale nejsem právník, ani znalec MS produktů a jejich licencí, takže se mohu mýlit.
Samozřejmě, pro svoji potřebu, popřípadě pro interní potřeby VV je rozumné používat formáty, které je možné pohodně editovat, obzvláště pokud s nimi nemají problémy ani ostatní členové VV. Ale mně jde celou dobu jen a jen o to, aby se v otevřených formátech (např PDF) publikovaly oficiální dokumenty, jako např. usnesení, zprávy ze schůzí, propozice školení, delegace rozhodčích... Až na občasné vyjímky se to skutečně daří a za to Vám patří dík.
Pro Davida Hampela - omlouvat se nemusíš, chybička se stane. A neboj, já už si to PDF ohlídám ;-). Beztak ze mě máte na schůzích jistě srandu. Děti se bojí Polednice, funkcionáře straší Rösner :-) . A máš pravdu, hromadný přechod na otevřený formát OOXML (docx, xlsx) by zase poškodil uživatele starších verzí MSOffice, takže byste sice umlčeli jednu skupinu, ale schytali byste to od druhé



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009