Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis diskuzního příspěvku

Ladislav Palovský | 10.10.2008
Re: Delegace rozhodčích

Mám zde pár odpovědí k nově zavedené delegaci rozhodčích v soutěží pořádaných JMŠS (tedy nejen ke KP2B):
1) Postupovat se bude následovně: V případě, že delegovaný rozhodčí onemocní, bude v práci (tedy chápu to jako "akutní případy"), bohatě dostačuje, když utkání odřídí jiný rozhodčí s platnou kvalifikací. Pokud to bude delegovaný rozhodčí vědět s předstihem, může se formálně delegovat jiný rozhodčí ("méně akutní případy") - zde by bylo dobré, abych to věděl, můžu tak učinit změnu v delegaci. Předcházím tak případům, že někteří rozhodčí si nekontrolují platnost svých rozhodcovských tříd a stále žijou v domnění, že můžou pískat.
2) Jako častý čtenář JMŠS stránek je mi známo, že jste fanouškem open source a freeware softwaru (Linux, Firefox atd.) a velkým nepřítelem softwaru fy Microsoft. Já jsem známý zase jako "Jekkyl a Hyde", takže využívám obou zdrojů - jak placených, tak komerčně úspěšných freewarů. Je mi to v podstatě jedno v jakém formátu budu tyto zprávy zveřejnovat. Popravdě řečeno je to opravdu věcí vkusu a ne mezinárodních standardů. Jednoduše můžu xls soubor kdykoli, upravit a ihned publikovat. V případě pdf musím provést ještě jednu operaci navíc - převod do pdf. Během víkendu přidám formát pdf k Vaši spokojenosti. Omlouvám se za chybu v buňce E13 v listu KP2B, opravdu mi zde delagace chybí. Děkuji za upozornění, ale při delegaci 594 utkáních pro svaz a 264 utkání pro JMŠS mi tuto chybu snad odpustíte v rámci statistické možnosti výskytu chyby :-))
3) Nezbytné to není, pokud s uvedením Vašeho konataktu nesouhlasíte, klidně ho smažu. Ovšem když se stanete "funkcionářem" (kapitánem, rozhodčím atd.), podstupujete riziko, že někde Váš konatakt visí (například v úvodní zprávě vedoucího soutěže KP2B, dokument na jednu A4 - přehledné a rychlé, v databázi rozhodčích). Navíc při školení rozhodčích "svým podpisem stvrzujete účast na výše uvedené akci a zároveň souhlasíte se sběrem uchováváním a zpracováním Vašich osobních údajů pro potřeby KR ŠSČR" - tato věta se tam vyskytuje úplně dole, ale málokdo si ji přečte. Kdo nechce uvést na sebe kontakt, tak ho prostě neuvede. Ale to už je diskuze o něčem jiném....



Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009