Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

KP II A družstev - boje začínají již za dva dny

Již za dva dny vypuknou první boje ve skupinách krajských přeborů družstev. Skupina KP II A družstev, kde mám tu čest několik let působit na postup vedoucího soutěže, je známa svou mimořádnou korektností a bezproblémovostí. Počet a výše udělených pokut se téměř blíží nule a nějaké skandální případy, které by zaplnily různá diskusní fóra některých šachových serverů a končily u disciplinární komise, se nevyskytují.

Zatímco loni  měla skupina jasného favorita – Garde Lipovec A – který také bez problémů postoupil, se letos na špici ocitla hned čtyři silná družstva Kuřim B, Lipovec B, Tišnov a Vyškov A, a tak souboj o postup může být letos velmi zajímavý. Nevýhodou nejsilnějšího celku Kuřim B (průměrný rating 1968) může být prvních pět písmenkových hráčů z první osmičky – nastupovat k utkání budou moci vždy jen maximálně tři.

Na opačném pólu akutně sestupem ohrožených družstev stojí Lipovec C a Adamov B. Známe však, jak to chodí – i papírově slabá družstva umí mnohdy obdivuhodně zabojovat a pak – kdoví, jak to bude s přihláškami  do příští sezóny a zda i týmy původně odsouzené k sestupu nedostanou milost ve formě náhradníků za nepřihlášivší se družstva.

Soupisky, podrobnosti o soutěži a za dva dny i první zpravodaj z utkání můžete sledovat na stránkách ŠSČR na odkazu http://db.chess.cz/soutez.php?sid=817

přidal Miroslav Hurta dne 15.10.2010 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009