Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

12. kolo základního turnaje

K dnešnímu dvanáctému kolu základního turnaje zasedlo v klubovně Lokomotivy Brno dvanáct dvojic. Protože vedoucí dvojice Michal Šípek a Miroslav Petruška spolu už hrála, museli být párováni s jinými hráči.

Zatímco Michal Šípek si s Petrem Horáčkem poradil bez problémů, na druhé šachovnici Štefan Kandalec Miroslavu Petruškovi dlouho odolával a vše rozhodla až divoká vzájemná časovka, v níž si Kandalec neopatrně odkryl jednotahový mat, čehož soupeř pohotově využil.

Na medailových postech se tak nic nezměnilo. Tabulku stále vede Michal Šípek před Miroslavem Petruškou a svým bratrem Oldřichem, který dnes absentoval, ale stále nebyl předstižen. Vpřed postupuje i stále vítězný Karel Glacner, jenž dnes porazil Petra Spodniaka a Jan Karber, který zvítězil nad Zdeňkem Polákem. Karel Zikan zvládl během svých tradičních pěti káv porazit Dášu Zamarskou. Daří se i nejlepšímu zástupci mládeže Adamu Effenbergrovi – ten dnes zvítězil nad panem Stambolidisem. A konečně do první desítky nejlepších se dnes výhrou nad Milanem Hlouškem dostal autor tohoto článku, který – maje na paměti nelibost šéfa republikové komise arbitrů nad hrajícími rozhodčími – hraje jen tehdy, objeví-li se na startu lichý počet účastníků.

Turnaj pokračuje za čtrnáct dní třináctým kolem. Průběžné výsledky můžete najít zde

přidal Miroslav Hurta dne 02.03.2010 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009