Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

V pondělí je uzávěrka přihlášek na trenérské školení

Ohlášené školení trenérů III. a IV. třídy proběhne tak, jak bylo avizováno, o víkendu 2.-3. ledna ve vyškovském hotelu Dukla. Jediná podmínka pro uskutečnění školení – alespoň deset zájemců – byla splněna, a tak nic nebrání tomu, aby uchazeči o získání či prodloužení trenérské třídy zasedli před lektorský sbor, jehož složení se v propozicích školení slibovalo oznámit na tomto webu. Sestava lektorů bude skutečně reprezentativní – na pedagogiku a odbornou šachovou část se podařilo získat zkušeného mezinárodního mistra Richarda Biolka a jednoho z nejzkušenějších republikových trenérů ing. Evžena Gonsior. S Pravidly šachu se specifickým zaměřením na mládež účastníky seznámí Jaroslav Benák, praktickými problémy výcviku mládeže se budou ve svých vystoupeních zabývat Radka Slepánková a autor tohoto článku.

 

Zatímco uchazeči o čtvrtou trenérskou třídu absolvují jen jednodenní školení, adepti trenérského trojky budou ve školení ještě pokračovat ve dnech 19.-20. února (pátek – sobota).

Toto školení proběhne v rámci pátečního večerního posezení pracovníků s mládeží ve vinném sklípku (propozice setkání vyvěsíme na tento web začátkem ledna) a – pozor – díky sponzorovi budou mít všichni řádně a včas přihlášení účastníci ubytování z pátka na sobotu, páteční večeři a sobotní snídani zdarma.

 

Poslední školení trojek v našem kraji proběhlo v roce 2006, další se plánuje až v roce 2014 či 2015. Proto žádáme všechny, kteří ještě s přihláškou otálejí, aby neváhali a na trenérský kurz se přihlásili. Uzávěrka přihlášek je 14. prosince 2010.

 

Oddílové činovníky pak žádáme, aby s nabídkou školení seznámili všechny případné zájemce ve svých oddílech. Autor tohoto článku byl po posledním školení v roce 2006 tak trochu na infarkt, když dva dny po úspěšném průběhu školení  obdržel email s následujícím textem: „Dobrý den, rád bych absolvoval školení trenérů 3. třídy. Nevíte o nějakém?“ Myslím, že dalšího komentáře netřeba. Tak nezapomeňte a včas se přihlaste. Odkazy na rozpis a propozice školení jsou uvedeny v v tomto článku na krajském webu

přidal Miroslav Hurta dne 13.12.2009 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009