Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Turnaj Přátelství

Agilní Brněnská šachová škola za vedení Richarda Biolka uspořádala ve dnech 9.-11. dubna v prostorách Domu dětí a mládeže v Olomouci další ročník mezinárodního Turnaje Přátelství. Soutež, hraná nejkratším možným tempem tak, aby byl možný zápočet na LOK ČR, tj. 2x60 minut na partii, byla rozložena do tří dnů a v každém kole se hrála tři kola.

 

Z našeho kraje se turnaje zúčastnili zástupci Lokomotivy Brno, kteří zde zorganizovali žákovské soustředění. Kromě samotného turnaje s následnými rozbory partií zbyl čas i na samotné poznávání města Olomouce (nashromážděné poznatky byly na závěr soustředění prověřeny formou soutěžního kvizu), návštěvy bazénu a na drobné hry a soutěže, které vyplňovaly čas mezi turnajovými koly.

 

V boji prvenství se rozhodovalo mezi trojicí Karel Haderka (Tatran Litovel), Jan Kolašín (A64 Grygov) a Jiří Blaha (Sigma Olomouc). Nikdo z této trojice se neubránil zaváhání, všichni nakonec skončili se sedmi body, ale protože v rozhodujícím devátém kole Haderka porazil Blahu, stal se zástupce Litovel nakonec i celkovým vítězem turnaje. Z Brňáků se nejlépe umístil Adam Dvořák, jenž s pěti a půl body skončil na jedenáctém místě.

 

Výsledky turnaje lze nalézt zde

přidal Miroslav Hurta dne 18.04.2009 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009