Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Události roku 2008 - Znojemská královna na rozcestí

Quo vadis? Museli se loni ptát fandové i pořadatelé Znojemské královny nostalgicky vzpomínající na nabitý sál znojemského Okresního úřadu s předsálím plným hemžících se malých královniček do 14 let.

Ještě v roce 2004 hrálo 41 královen a 20 královniček, ke svým 20. narozeninám v roce 2006 dostala královna titul "Otevřené mistrovství Evropy žen v rapid šachu", ovšem od té doby schází nejen jí, ale i doprovodné královničce ten správný impuls, aby se opět stala setkáním toho nejlepšího a nejkrásnějšího, co v českém šachu máme.

Loňskou královnu si můžete připomenout zde, letos jí přibude nová konkurence v podobě Československé extraligy žen, která proběhne sotva 10 dní po Znojemské královně. Nezbývá než královny vyzvat, aby si Znojmo zvolily jako poslední možnost k přípravě na extraligu a k pilování úderných sestav.

Letošní Znojemský festival zahrne opět zkrácený sedmikolový OPEN Znojmo v posledním dubnovém týdnu, Otevřený přebor JmŠS v rapid šachu a vyvrcholí Znojemskou královnou o víkendu 2.-3. května se Znojemskou královničkou pro dívky do 14 let v sobotu 2. května.

Zdaližpak bude součástí i tradiční rapid a blicák družstev, je zatím ve hvězdách, prozatím nebyl ještě ani vypsán konkurz .

Jako letošní novinku připravili pořadatelé Královny nový web s adresou, kterou rozhodně nezapomenete: www.znojemskakralovna.cz. Tak si zapište termín a nezapomeňte Královnu propagovat!

přidal David Ciprys dne 09.01.2009 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009