Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Mládežníci z Durasu favoritem 1.ligy mladšího dorostu sk.JIH

Tento víkend se rozběhly ligové soutěže mládeže. Většina našich týmů hraje nejsilnější skupinu východ, která naštěstí není nafukovací, a tak dostávají šanci k boji o postup do Extraligy dorostu družstva vytlačené do mnohem slabší skupiny JIH. Před dvěma roky situaci využila Lokomotiva a nyní, už podruhé, se o stejné pokusí Duras. Loni šel do závěrečného soustředění z prvního místa, ale omladina bohužel závěrečné zápasy nezvládla.


Takto se v neděli v Casinu Bobycentra bojovalo ve vzájemném zápase žluťásků z Durasu - jediným partizánem v "civilním oděvu" je lídr áčka Eda Meduna

Letos po demonstrativním odstoupení dvou družstev z Frýdku se uvolnila v 1.lize místa pro družstva z 2.míst v krajských přeborech. Toho využila záloha Durasu a posílena o tři Slováky a dva hosty tak doplnila své kamarády v 1.lize JIH. Bohužel  velmi zkomplikovala situaci nová FIDE elo listina, která vyšla 3 dny před soutěží a z Olivera Spačeka vyrobila cizince, čímž ze soupisky vyautovala oba hosty, protože v soutěžích mládeže může nastupovat pouze jedno “písmenko“.

Oba zástupci našeho kraje v sobotu zvládli úvodní soustředění v Táboře na výbornou a Áčko si přivezlo 2 výhry a Béčko jednu výhru a jednu remízu. Dnes v derby zápase  záloha jen s pěti hráči nedala favoritu soutěže nic zadarmo a uhrála přijatelnou prohru 4:2.

K favoritům soutěže mimo Duras by měli patřit Náměšť, Vlašim, Smíchov a záloha Říčan, která se představí v Brně hned na dalším srazu v sobotu 5.11.

Úvodní zprávu a výsledky z prvních tří kol si můžete prohlédnout na stránkách ŠSČR

přidal Bronislav Chmelíček dne 05.10.2008 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009