Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Rozhodčí v Brně, hráči v Benešově, talenti v Beskydech

Brno je "zlatá loď" nejen pro soudce ústavní, nejvyšší, správní atd, ale i pro soudce šachové - už tento víkend proběhne v Brně největší letošní setkání rozhodčích - školení a seminář pro RI pořádaný Šachovým svazem ČR i pro RII a RIII v režii svazu Jihomoravského. S posledními přihláškami už neváhejte ani minutu - přijímá je předseda Komise rozhodčích ŠSČR i JmŠS Mgr. Ladislav Palovský.

Ve stejném termínu (přesněji v sobotu 27.9.) proběhne v Dolním Benešově už 22. ročník Memoriálu Karla Osmančíka, jednoho z největších turnajů nejen na severní Moravě. I letos by tento oblíbený rapid měl mít visačku "velmistrovský". Předběžný seznam přihlášených naleznete zde

  

V Dolním Benešově se snaží, takto hráli jejich reprezentanti letos v Zaječicích.

 

Top talenti nechť zbystří pozornost a prolistují kalendář o týden později - v reprezentačním prostředí horského hotelu Petr Bezruč pod Lysou horou proběhne od 7. do 12. října reprezentační soustředění, tentokrát s GM Zigurdsem Lankou a IM Sergejem Berezjukem. Podtitul akce zní královsky: "Královská indická"! Propozice najdete zde, na stránky pořadadatele se dostanete kliknutím na obrázek.

přidal David Ciprys dne 24.09.2008 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009