Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

ME mládeže, den pátý - Remízy? Neznáme!

+9, -11, =1 - takto nekompromisně se v pátém kole mistrovství Evropy v Herceg Novi pustili do svých soupeřů čeští reprezentanti - naštěstí je v sobotu volný den a v neděli se snad k bojovnosti přidá i trocha štěstí.

Na stránku pořadatele vás zavede kliknutí na logo šampionátu.

Výsledky ME najdete zde, přehled českých hráčů zde

 

A pak, že šachy nejsou atraktivní pro diváky; pohled na takovou pozici se nikdy neomrzí a určitě by ubylo rejpalů tvrdících, že šachové partie jsou příliš dlouhé...

 

On-line přenos najdete zde (dečaci čili kluci) a zde (devojčice čili holky)

 

Náš reportér Jan Blahynka měl původně v úmyslu navštívit a nafotit Boku Kotorskou, nejjižnější evropský fjord dlouhý 28km (Herceg Novi leží u jeho ústí) známý vzpourou námořníků končící před 90 lety prolitím mnohonárodnostní rakousko-uherské krve, mezi níž nechyběla ani ta česká.

 

 

Bohužel stav syna Martina se moc nezlepšil a tak po nahlédnutí na prezentaci partií přímo v hale a fotbal za oknem vyfotil velmistrovského synka Christophera Repku (vlevo)

 

 

a měl se rychle k odchodu z haly. Naštěstí ho cestou zaujala prodejna (nikoliv sušárna, jak by mohlo vypadat z následujícího snímku) šachových triček.

 

 

 

Můžeme se tak podívat na malou galerii šachových dresů evropské úrovně (a srovnat je s tou českou, která určitě nijak nezaostává).

 

     

 

    

 

    

 

    

 

Čeští borci nastupují s nápisem Czech mno.... Kde leží země Armenia, Russia nebo Hellas si asi každý představí. Kdepak ale leží země Czech?

 

přidal David Ciprys dne 20.09.2008 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009