Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Dubňany finišují

Po pěti kolech se blíží dubňanské turnaje do finále. Rozhodnuto není, ale kandidáti na přední příčky se začínají krystalizovat. Za vedoucím Vojtou Plátem (4,5/5) je pětičlenná skupina se čtyřmi body. V této chvíli se o Vojtův skalp pokouší třebíčský Antonín Čížek. Jiskry lítají a výsledek bude hodně důležitý pro celý turnaj. A Čížek již za velkého zájmu diváků zvítězil (je právě 16:32)!

 

Loňský vítěz Milan Smištík včera zaváhal a se ztrátou 1 bodu bojuje o návrat na bednu. Zda se mu to podaří uvidíme. Velmi pěkné šachy hraje pan Macura ze Zlína, který se celý turnaj pohybuje na předních šachovnicích. Mezi nejlepšími se pohybuje i Miroslav Kunc z Napajedel. Patří do skupiny 4/5. Pochvalu za skvělý výkon zaslouží i Martin Blahynka z Lokomotivy Brno. Je to jeho první FIDE turnaj a dokazuje že už na to má….

 

V béčku proběhl boj mezi nejvýše nasazenými Dryšlem a Pribilou. Remíza je příznivější pro Radka Dryšla, kterému výsledek zachovává půl bodu náskok. Určitě velmi příjemným překvapením je výkon domácího Martina Kladňáka 3,5/5. V současné chvíli bojuje na první šachovnici s vedoucí hráčem turnaje Dryšlem.

 

Podrobnější zpravodajství včetně fotografií naleznete na webových stránkách poradatelskeho oddilu

 

Výsledky FIDE turnaje naleznete zde

 

Výsledky národního open turnaje naleznete zde

 

přidal Miroslav Hurta dne 10.05.2008 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009