Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Na republikovém Přeboru středních škol Jaroška šestá!

Po neslaných nemastných výkonech družstev našeho kraje v republikových přeborech škol I. a II. stupně jsme konečně zaznamenali úspěch v kategorii středních škol. Pro nás se tato kategorie hrála úplně nejdál - až ve Stráži pod Dalekem. Vzdálenost však byla jedinou nevýhodou tohoto šachového podujatí.   Stráž totiž již dávno není v republikových mládežnických soutěžích neznámým místem a pořadatelé v čele s Ivanem Kopalem a Janem Malcem zkušenosti z předchozích akcí úspěšně zúročili - bezchybná organizace, vynikající ubytování a nadstandardní stravování, kdy účastníci měli výběr ze čtyř hlavních jídel - to je skvělá vizitka pořadatelského štábu.

 

Brněnské Gymnázium na třídě Kapitána Jaroše patří v dosavadní historii Přeboru škol k těm družstvům, které nekončívají na chvostu tabulky. Letos sice medaile nevyšla, ale i dosažené šesté místo je vynikající. Družstvo ve složení Jaroslav Hejný, Tomáš Lamser, Anna Bálková, Marie Ševčíková a Tomáš Furch  podržela především první šachovnice - Jarek Hejný se sice rozjížděl pomalu, ale pak zaznamenal famózní výsledek pěti bodů z pěti partií, a to i proti daleko silnějším soupeřům. Na Jarkově štítě skončili i takoví hráči jako Tereza Olšarová, Lukáš Karásek a mistr FIDE Vojtěch Rojiček.

 

Další zástupce našeho kraje SPŠ chemická Brno skončil na 25. místě.

Podrobné výsledky najdete zde

Bohatou nabídku fotografií najde na webu Novoborském, Libereckém i Frýdecko-Místeckém.

přidal Miroslav Hurta dne 23.04.2008 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009