Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Šachy v pevnosti s on-line přenosem

Nedobytná, ovšem také nikdy neobléhaná pevnost Josefov - kolik takových památníků vyhozených veřejných peněz u nás stojí, která po poslední světové válce splynula se sousední Jaroměří, je v sobotu a v neděli hostitelem finále mistrovství ČR v rapid šachu do 10, 12 a 14 let.

Výsledky a informace hledejte zde.

Partie sledujte zde.

Pevnost z let 1780-1788 navržená pro posádku v síle 12,000 mužů a pojmenovaná císařem Leopoldem II. po jejím zesnulém budovateli a svém císařském bratrovi Josefovi II.,

uvidí v sále s příznačným názvem "Důstojnická beseda" elitu naší mládeže ochuzenou však o úplné špičky bojující na mistrovství Evropy v Šibeniku a částečně i v Polofinále MČR ve Žďáru nad Sázavou.

Lákavou novinkou je on-line přenost 6 partií zajišťovaný kým jiným než Petrem Zálešákem. Přenos zkusili už pořadatelé loňského MČR v Beskydech, ale trochu je mezi kopci trápil špatný mobilní signál. Jak to tak vypadá, nečekaně rychle se naplňuje zdánlivě vzdálená vize "Ani jedna vrcholná šachová akce bez on-line přenosu partií a výsledků!"

Jihomoravská výprava bude mít letos s navázáním na medailové tradice z let minulých trochu potíž. O špici se určitě poperou Karel Svoboda v H14 a obhájkyně loňského zlata Karolína Zavadilová v D12. Ostatní se ve startovní listině nedostali ani do první desítky, tak doufejme, že výsledkové listiny k nám budou milostivější.

Na startovní listiny a od zítřka i výsledky se můžete podívat zde:

H14, H12, H10

D14, D12, D10

přidal David Ciprys dne 21.09.2007 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009