Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Z Břeclavska do KP II. postupují Tatran Poštorná a Sokol Vranovice

Devítičlenný okresní přebor I. třídy na okrese Břeclav vyhrál suverénně systémem start - cíl Tatran Poštorná D složený z hrajícího trenéra Petra Hraběte, řidiče Aleše Lokaje a 6 dorostenců vedených medailistkou nedávného MČR mládeže Annou Bálkovou. Druhou postupovou příčku udržel s přehledem Sokol Vranovice. Nejúspěšnějšími hráči soutěže se stali Petr Hrabě (Tatran Poštorná D, 1. šachovnice) 7,5/8, Zbyněk Fic (Tatran Poštorná D, 8. šachovnice) 7,0/7 a Josef Dirgas (Sokol Šakvice, 1. šachovnice) 7,0/8.
Osmičlenný okresní přebor II. třídy se stal kořistí ambiciózního týmu DDM Velké Pavlovice. Šachový oddíl na místním gymnáziu založil předloni Petr Bažík, který sem dojíždí studovat z Hodonína. Nadchl pro šachy několik spolužáků, přivedl do oddílu pár zkušených borců místních i hodonínských a po loňské premiérové sezóně vybojoval letos postup do OP I., kde prý také nemíní hrát druhé housle. Nuž uvidíme.
Nejúspěšnějšími hráči soutěže se stali Pavel Hála (Sokol Hrušky, 3. šachovnice) 8,0/9, Jan Michna (DDM Velké Pavlovice B, 3. šachovnice) 7,5/9 a Ivan Létal (Sokol Hrušky, 1. šachovnice) 7,0/9.
Závěrečné zprávy obou soutěží lze nalézt v přiloženém souboru.

přidal David Ciprys dne 25.03.2004 | sekce: Soutěže dospělých


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009