Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Pozvánka do Bučovic, změna ve Velkých Losinách

Osobní pozvánku bývalého bučovického bosse Honzy Gorčáka na tradiční Pohár města Bučovic si můzete přečist v závěru tohoto článku. Pokud patříte k příznivcům šachu v čistém horském prostředí

nebo sbíráte body do Velké ceny ČR v rapidu, nepřehlédněte přeložení turnaje O losinského kapra z 16.12. na 25.11. Důvodem je kolize s extraligou. Propozice obou oblíbených akcí najdete v rubrice Kalendář nebo přímo v přehledu aktuálních akcí v pravé části této stránky.

Jan Gorčák zve do Bučovic. Tradiční open turnaj v rapid šachu připravili na sobotu 11. listopadu pořadatelé z Klubu šachistů. Začíná se v 9 hodin, hráči bez rozdílu věku a výkonnosti hrají na 9 kol s časem 2x15 min. na partii ve velkém sále Katolického domu na náměstí v Bučovicích vedle kostela. Na vítěze a medailisty, nejlepšího žáka i ženu čekají slušné finanční ceny a pro další jsou připraveny zajímavé věcné ceny. Bufet bude nabízet nápoje a guláš od sponzorů za lidové ceny. Pohár města Bučovic je turnajem s nejdelší tradící na Vyškovsku a v posledních letech zde hraje 80 až 100 šachistů. Loni zkušeným extraligovým hráčům "vypálil rybník" dvanáctiletý Vojta Plát ze Starého Města. Výsledky z loňska si můžete prohlédnout zde.

přidal David Ciprys dne 31.10.2006 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009