Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Bude mít dlouhý život!

Život tropí hlouposti a někdy se i ze seriózního webu může stát Rádio Jerevan. Pokud se splní staletá zkušenost z titulku, pak nám snad "zvovuzrozený" kolega Zdeněk Polák odpustí. Nakonec aspoň vidí, že si ho ostatní váží a stojí jim za to si jeho jméno připomenout. Hodně zdraví a dlouhý život!

A nyní dementi zprávy Rádia Jerevan:

Občas se stává, že do sdělovacích prostředků pronikne falešná zpráva o úmrtí člověka. Tomu je pak odměnou přidělen vyšší mocí dlouhý život. Mezi šachisty se to stalo kdysi dávno německému velmistru Jacquesi Miesesovi. Byl o tom článeček ve Fričově Šachovém týdnu v roce 1937 nebo 1938. Já začal omylem šířit zprávu o úmrtí ing. Zdeňka Poláka na základě parte, které jsem v pondělí dostal. Snad všechna "data" seděla, jenom "náš" Zdeněk Polák je o 10 let mladší!! Takže se omlouvám jemu a všem, které jsem mylně informoval a věřím, že "náš" Zdeněk Polák bude mezi námi ještě moc a moc dlouho.

Jan Kalendovský

přidal David Ciprys dne 08.09.2006 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009