Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Adventní žákovský turnaj v Dobšicích

V sobotu 15.12.2018 uspořádal OŠS Znojmo ve spolupráci se ZŠ a MŠ Dobšice a za podpory Obce Dobšice Adventní žákovský turnaj, který byl zároveň hrán jako druhé kolo turnajového seriálu Grand Prix mládeže okresu Znojmo 2018/2019. Tak jako první kolo v Břežanech, i tohle probíhalo zcela "pod taktovkou" mládežníků ze šachového klubu GPOA Znojmo, kterým zdatně sekundoval talentovaný žák ZŠ Drnholec František Zugárek jenž spolu se svými mladšími bratry začal pravidelně navštěvovat šachové turnaje na Znojemsku. Turnaj hraný tempem 2x15 min na sedm kol řídil bezchybně rozhodčí Radek Nekvasil. Celé utkání mělo hladký průběh a tak mohl krátce před druhou hodinou hlavní pořadatel a ředitel zdejší školy v jedné osobě pan Milan Březovský vyhlásit výsledky a předat poháry a ceny vítězům.
Zlato vybojoval Jakub Molík, stříbro Tomáš Frk a bronz získal Ondra Molík (všichni GPOA Znojmo).
Nejlepší dívkou se stala hodonická naděje Eliška Kružíková se čtyřmi body. Skvěle si vedl i domácí talent a svěřenec pana Březovského Jirka Veselý, hrající od letošní sezony i v okresním přeboru družstev. Pořadatelé děkují všem dětem a mládežníkům za účast a jistě se budeme všichni těšit na další kolo Grand Prix!

výsledky zde: http://chess-results.com/tnr396837.aspx?lan=5&art=1&fed=CZE

Radek Skoumal

přidal Vladimíra Šťastná dne 17.12.2018 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009