Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Břežanského koníka si osedlali bratři Molíkovi

V sobotu 24.11.2018 uspořádal šachový kroužek Břežany- Pravice za podpory OŠS Znojmo první ročník turnaje v rapidšachu "Břežanský koník". V místní tělocvičně se sešlo v turnaji dospělých 17 hráčů, kteří se utkali v devítikolovém rapidu a první čtveřice se utkala v následném play-off . Absolutním vítězem se stal Karel Kredl z brněnské "Morendy", druhé místo obsadil koryfej znojemského šachu Josef Petlák a třetí příčku vybojoval jeho oddílový kolega Richard Nekula. Pořadatelé počítali v turnaji dospělých s vyšší účastí, nicméně turnaj probíhal poklidné a komorní atmosféře.Účastníci se mohli v pauze občerstvit v místním bufetu za příznivé ceny.

V turnaji žáků, který byl hrán jako první kolo GP se střetlo 25 adeptů královské hry od ostřílenějších hráčů až po úplné začátečníky. Utkání probíhalo zcela v režii bratrů Molíkových (GPOA Znojmo), kteří pořádně zatopili všem svým soupeřům! Jakub zvítězil se šesti body a jeho mladší bratr Ondra skončil na druhém místě s pěti body a lepším pomocným hodnocením Bronz získal hodonický talent Radim Ivanovič. Pro nováčky našeho klubu (GPOA Znojmo) Filipa Čtveráčka a Marka Peroutku to byla první turnajová zkušenost a chlapci se ji zhostili se ctí. Závěrem nezbývá než poděkovat pořadatelskému týmu a také všem hráčkám a hráčům za účast!

Turnajový servis zde:

OPEN: http://chess-results.com/tnr389639.aspx?lan=5&art=1

Turnaj mládeže:

http://chess-results.com/tnr389637.aspx?lan=5&art=1&turdet=YES

Fotogalerie zde: https://sifra.rajce.idnes.cz/BREZANSKY_KONIK_2018_11_24/


Radek Skoumal, rozhodčí turnaje

přidal Vladimíra Šťastná dne 25.11.2018 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009