Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

"Záložní" stránky Komise mládeže JmŠS

Protože výpadky těchto webových stránek jsou čím dál častější, nezvládáme plnit základní povinnost krajského šachového svazu informovat o šachových akcích v našem regionu. Těžko lze asi v roce 2018 po oddílových funkcionářích požadovat, aby si propozice každé soutěže buď tiskli a plýtvali papírem, nebo stahovali a ukládali ve svých počítačích pro případ, že by krajský web opět spadl. To všechno je moderní doby nedůstojné a hlavně nepohodlné. Po opakovaných výpadcích mi už došla trpělivost, oprášil jsem své chabé (a patnáct let staré) znalosti programování webových stránek a umístil jsem na starý a v poslední době málo využívaný lokomotivní web „záložní“ stránky Komise mládeže JmŠS, které najdete na odkazu http://sklokobrno.cz/KM/km.html. Prosím činovníky mládežnických oddílů, aby si tuto adresu poznamenali – při výpadku krajského webu si totiž tento článek nepřečtou. Budu se sice snažit v takové situaci uveřejnit odkaz alespoň na diskusní fórum, které jediné při výpadcích funguje. Ale je možné, že postupně dodýchá i to…

Grafická podoba stránek je primitivní, na druhou stranu krajský šachový svaz to nestálo ani korunu (nemuselo se to zadávat žádné firmě), tento web nepadá, a základní informovanost o mistrovských soutěží mládeže tak bude zajištěna. Kladem může být i jistá přehlednost všech zobrazených informací. Během deseti dnů dopracuji i kapitolku „Soutěže jednotlivců“, kterou jsem zatím dokončit nestihl. Informace o všech nejbližších akcích jednotlivců zatím tedy najdete jen v „Kalendáři akcí“.

přidal Miroslav Hurta dne 09.02.2018 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009