Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Zimní olympiáda dětí a mládeže přede dveřmi

Stejně jako v roce 2016 v Ústeckém kraji, tak i v letošním roce bude na ZODM, který se tentokrát uskuteční v Pardubickém kraji nechybějí šachy a tím i výprava Jihomoravského kraje.

Na schůzi komise mládeže byl vybrán jako vedoucí výpravy našeho kraje stejně jako před dvěma lety Pavel Krupica, který se účastnil setkání s vedením kraje a vedoucích ostatních sportovních výprav jako např hokejistů, lyžařů, rychlobruslařů a dalších. Po téhle schůzce byly vybrání 3 chlapci a jedna dívka, kteří na základě kritéria ela mají právo účasti na této moc krásné akci. Pro šachový turnaj bylo jako místo konání město Litomyšl, která je v podvědomí široké šachové veřejnosti moc hezky zapsána několika ročníky asi největšího tuzemského vánočního šachového turnaje pod vedení pana Fuksíka. na místním internátu střední školy, kde budou i všechny šachové výpravy ubytované. Nikdo z oslovených hráčů účast dle předpokladů neodmítnul a tak výprava nastoupí ve složení Michael Kureš, Tomáš Keprt, Tadeáš Hladký a Julie Richterová.

Pozoruhodné je, že teprve 11letý Michael Kureš, který nastoupil za JM výpravu již na minulé olympiádě bude startovat v turnaji nejstarších chlapců, ačkoliv věkově patří do kategorie mladší!

Na turnaj odjíždíme s kompletní výpravou JM kraje, tedy i všech ostatních sportů v neděli ráno 28.1. konec olympiády připadá na pátek 2.2.2018.

Zprávu zpracoval a zaslal vedoucí výpravy Pavel Krupica

přidal Miroslav Hurta dne 03.01.2018 | sekce: Turnaje


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009