Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Krásné Vánoce s radostí, nadějí a královskou hrou

Krásné vánoční svátky plné radosti ze vzájemného obdarování doma, v práci i na 64 polích přeje všem pravidelným i příležitostným čtenářům Jihomoravský šachový svaz.

Hlavním obdarováním nechť je vzájemné porozumění a láska, které jako lidé neustále chybující potřebujeme ze všeho nejvíc. Vždyť dnešní večer slavíme právě proto, že v něm podle křesťanské tradice přichází "Ten, který snímá hříchy světa..." Radost ze vzájemného odpuštění hříchů a Naděje ve smysl všeho našeho konání je nejkrásnějším poselstvím Vánoc.

Speciální poděkování zaslouží všichni ti, kteří pro vás, čtenáře, čtení na těchto stránkách připravují. "Jakmile jsem si předsevzal poznat moudrost, uviděl jsem, co je na zemi lopoty...", praví kniha Kazatel. Je mnoho těch, kteří by se s vámi rádi podělili o své šachové zážitky, ale málo těch, kteří to nevzdají a lopotně vše dotáhnou až k článku, tabulkám a fotografiím, na které vždy netrpělivě čekáte.

Krásné Vánoce všem!

přidal Miroslav Hurta dne 24.12.2016 | sekce:


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009