Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

O nejlepší šachovou třídu Gajdošky

Už desetiletou tradici má na ZŠ Brno Gajdošova v Židenicích turnaj tříčlenných třídních družstev - šachisté téměř vždy obsadí všechny stoly sborovny¸ kde se soutěž hraje po vyučování odpoledne švýcarským systémem s půlhodinovým časem na partii.

Družstva vedená Danielem Geržičákem (6.A) a Šimonem Vantuchem (7.C) při  finálovém zápase, který skončil jednoznačně 0 : 3

V letošním školním roce se zúčastnilo 10 družstev. Šest z nich splnilo podmínku tří šachistů - spolužáků z jedné třídy, ostatní družstva byla smíšená. Nejlepší šachisty  má  i letos 7.C vedená Šimonem Vantuchem, kterému se podařilo získat tento titul počvrté. Zajímavé je, že skoro každý rok vyhrál s jinými spolužáky, tentokrát s ním titul obhájili Jan Janko a Tomáš Čapek, když získali společně 10 b. z 12-ti možných. A Šimon Vantuch je momentálně nejúspěšnějším šachistou své školy, vyhrává poslední tři roky také turnaje jednotlivců na škole. O 2.-3. místo se dělila 4.A (D. Burian, M. Dráždil a Matyáš Rujbr) a 8.A (G. Štěpánek, V. Doležal, F. Cafourek) se 7 body. Nejlepší družstva získala od ředitelství školy věcné ceny. 

přidal Jan Gorčák dne 10.04.2014 | sekce: Zajímavosti


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009