Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Komise ŠSČR pro marketing žádá o spolupráci

Ze Šachového svazu České republiky jsem obdržel email, kterým nově zřízená Komise ŠSČR žíádá šachvoou veřejnost o spolupráci. Email přetiskuji v plném znění.

Vážení přátelé,
 
            rád bych Vás informoval, že ve strukturách svazu začala působit Komise pro marketing a komunikaci a zároveň bych Vás rád požádal o spolupráci..
 
            Naším společným cílem by mělo být prezentovat a vystavovat šach na oči co nejširší veřejnosti a vzbuzovat v ní o hru, kterou máme rádi, zájem. Abychom byli co nejúspěšnější, uvítali bychom Vaše příspěvky o tom, co se u Vás děje, informace o šachových zajímavostech, medailony, avíza na zajímavé akce, fotografie, videa apod. Ty můžete posílat na adresu milan.sindelar@chess.cz Budeme se je podle možností snažit dostat k co nejširšímu okruhu lidí.
 
Které komunikační kanály lze následně využít?
 
·Televizní pořad V šachu. Moderátor Martin Petr by rád zavedl rubriku „Šachy v regionech“ Potřebuje k tomu ale mít dostatek materiálů a podkladů – nejlépe ve formě videí  a fotografií. Není nic jednoduššího, než vzít videokameru a natočit spot. Dotazy ohledně technické kvality, délky spotu a pod. posílejte na Martin_Petr@seznam.cz
· 
·Facebook. Nedávno byl zřízen https://www.facebook.com/chess.cz, který má pod patronací Jan Kolašín. Byli bychom moc rádi, aby se jeho „přáteli“ stalo co nejvíce lidí. Do budoucna bychom rádi oslovovali i nešachovou veřejnost. Své příspěvky, náměty, nápady, informace posílejte na honzakolasin@gmail.com a milan.sindelar@chess.cz
· 
·Vaše zprávy jsou pro nás inspirací a nejzajímavější z nich se budeme pokoušet dostávat i do dalších médií.
· 
            Pevně věříme, že v rámci svých sil a možností přispějete šachu na pomoc svou trochou do mlýna. To nejmenší, co můžete udělat, je kliknout a zaregistrovat se na https://www.facebook.com/chess.cz .
 
            Zároveň jsme připravili soutěž o nejlepší fotografii se šachovou tématikou, o které bychom Vaším prostřednictvím chtěli informovat členskou základnu. Učastníci mohou do 30.4.2014posílat své fotografie s šachovou tématikou na email sachy@chess.cz.Všechny snímky uveřejníme na Facebooku 11. 4. 2014 a odstartujeme tím hlasování veřejnosti. Z pěti fotografií, které do půlnoci 30. 4. 2014 obdrží nejvíce nejvíce označení „To se mi líbí“, vybere naše odborná porota tři vítěze, kteří se mohou těšit na hodnotné ceny. Podrobnosti najdete na http://www.chess.cz/www/aktuality/aktuality-ze-sezony-2013-2014/aktuality-z-domova/fotograficka-soutez-sachove-foto-2014.html  www.chess.cz.
 
http://www.chess.cz/www/aktuality/aktuality-ze-sezony-2013-2014/aktuality-z-domova/fotograficka-soutez-sachove-foto-2014.html
 
        Děkuji moc za pozornost, kolegové i já se těšíme na Vaše příspěvky, dotazy... Bez Vaší pomoci a aktivity se šach na výsluní zájmu nedostane. Tuto zprávu můžete jakkoliv šířit.
 
                                                                        Za celý tým A VV ŠSCR s pozdravem
                                                                                   Milan Šindelář, KMK

 

přidal Miroslav Hurta dne 03.04.2014 | sekce: Informace komisí


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009