Vyhledávání

  
podrobné vyhledávání

Přihlášení

     
zaregistrovat se    zapomenuté heslo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakty

Adresáře

Jihomoravský šachový svaz

Adresa: Hybešova 119
664 17 Tetčice
IČ: 22894420
č.ú. 2700140505/2010

RSS kanál

Sledovanost

Statistiky sledovanosti jsou dostupné na serveru navrcholu.cz. Tamtéž lze najít srovnání sledovanosti s dalšími šachovými stránkami.

Podrobný výpis článku

Do Jihomoravského kraje putují z Mistrovství mládeže dvě medaile

Anna Bálková (dívky do 16 let) z Poštorné a Milan Kratochvíl (chlapci do 16 let) si odvážejí bronzovou medaili z Mistrovství ČR mládeže do 16 let. Pro Milana je to první výrazný úspěch ve vážných partiích, pro Aničku již standard – na její dobré výkony si šachová veřejnost již zvykla. Oba dva hráče také spojuje jméno trenéry, kterým není nikdo jiný než brněnský velmistr Tomáš Polák. V kategorii D16 se ještě dobře umístila další naše zástupkyně Iva Čuprová (šesté místo). Se svým umístěním může být spokojen v kategorii H12 i Jiří Musil (Lokomotiva Brno) – s 50% bodového zisku skončil sice uprostřed tabulky, ale v kategorii zůstává a příští rok může být ještě lepší. Snad o bodíček víc se čekalo od našich reprezentantů v kategorii H14 hustopečského Lukáše Kuchynky (5,5 bodu, šesté místo) a Karla Svobody (4,5 bodu, dvanácté místo) z Lokomotiva Brno. Výčet umístěných ještě doplňme o kategorii D12, kde kamarádky Lucie Kuchynková (Hustopeče) a Karolína Zavadilová (Duras Brno) se umístily svorně vedle sebe na pátém a šestém místě.

Kompletní výsledkový servis najdete na stránce MČR mládeže. Ve fotogalerii této stránky lze nalézt i fotografie všech účastníků MČR.

Společné fotografie vítězů ze slavnostního vyhlášení lze nalézt v tradičně výborné a aktuální fotogalerii Beskydské šachové školy Frýdek-Místek.

přidal Miroslav Hurta dne 18.03.2006 | sekce: Soutěže mládeže


Aktuální akce

V dané kategorii nejsou žádné dokumenty.

Aktuality ze soutěží

» 
» 
» 
» 
» 
 
PeloDesign, 2002-2009